Teknofest Katılım Bilgi Formu

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere bu sene de TEKNOFEST çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Takımlarınızın/proje gruplarınızın bilgilerinin kayıt altına alınması ve üniversitemiz tarafından destek çalışmalarının planlanabilmesi için https://forms.gle/3fgGFFf3PyaGtatTA adresinden ulabileceğiniz 2022 Teknofest Proje Bilgi Formu'nu en kısa zamanda her bir takımınız için ayrı ayrı doldurmanız önem arz etmektedir. Teknofest katılımcısı olacak Yıldızlı arkadaşlarınıza da duyurmanızı rica ederiz.

Form içeriğinde sorulanlar:
-Bağlı olduğunuz Kulüp adı (Kulübe bağlı değilseniz YOK yazınız)
-Takım Adı
-Yarışma kategorisi
-Proje Adı
-Proje iletişim sorumlusu Adı Soyadı, Cep Tel. ve e-posta adresi
-Proje içeriği (kısaca anlatınız)
-Ön eleme öncesi olası ihtiyaçlar, ihtiyacın temin edilmesi gereken tarih, satın alım gerekiyorsa yaklaşık bedelleri (Birden fazla ihtiyaç varsa numaralandırarak ve satır atlayarak yazınız)
-Ön eleme sonrası olası ihtiyaçlar, ihtiyacın temin edilmesi gereken tarih, satın alım gerekiyorsa yaklaşık bedelleri (Birden fazla ihtiyaç varsa numaralandırarak ve satır atlayarak yazınız)

Bilgiler toplandıktan sonra Teknofest Kurumsal Ekibi ile birlikte değerlendirmeler yapılacak ve zaman zaman bilgilendirme/bilgi edinme toplantıları planlanacaktır.

Katılım ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz,