Şartlı bağış süreci yenilendi

2021 itibariyle Şartlı Bağış Süreci

Üniversitemiz öğrenci kulüplerimiz firmalarla yapacakları anlaşmalar karşılığında şartlı bağış usulü ile bütçelerine katkı amacıyla maddi ve nakdi yardım alabilirler. Alınan şartlı bağışlar ancak formda belirtilen kulüp tarafından ve gene formda belirtilen amaçla kullanılabilir.

Bağış yapan firma tarafından eksiksiz olarak doldurulan ve ıslak imza ve kaşeli form Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğü ofisine (Davutpaşa Kampüsü, Eski Kışla Binası, A-1026) elden veya arslannhulya @ gmail . com e-posta adresine taranmış olarak gönderilir (e-posta başlığına: "Kulüp adı - Bağışçı Firma Adı - Şartlı Bağış " yazarak gönderinizi yapabilirsiniz).
Formunuz kontrol edildikten sonra onaya sunulur (
ortalama 1 hafta kadar sürebilmektedir).

Onay bilgisi " https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yzT-mRzI2R4LyzbwPVBqLSSmZJ7FTlz2FIntGU7631M/edit?usp=sharing" adresinden görüldükten sonra kulüp yönetimi bağışçı firmayla iletişime geçer ve ilgili bedelin şartlı bağış formunda da bulunan üniversitemize ait T.C. Ziraat Bankası- Levent Girişimci Şubesi TR570001002250447846845478 hesabına yatırılabileceği bilgisini iletir.

Firmanın ilgili bedeli form içinde belirtilmiş olan üniversitemize ait T.C. Ziraat Bankası- Levent Girişimci Şubesi TR570001002250447846845478 hesabına yatırılması ardından gelir kaydının yapılması işlemleri ortalama 15 gün kadar sürebilmektedir. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra hazırlanan Muhasebe İşlem Fişi'ni müdürlüğümüzden teslim alabilirsiniz.

Muhasebe işlem fişinizin hazırlanıp hazırlanmadığı bilgisini belin yatırılması ardından 15 gün sonraarslannhulya @ gmail . com adresine e-posta ile sorarak öğrenebilirsiniz.

Tüm Duyurular