Kulüp/Topluluk Kurma Başvuruları

KULÜP/TOPLULUK KURMA BAŞVURULARI

Kulüp / topluluk kurma başvuruları https://forms.gle/w5RsR5qyAkac3jTC9 adresinden elektronik ortamda alınmaktadır.

Başvurular sürekli açıktır.  Başvurular uygunluk değerlendirmesi için öncelikle Kulüp Faaliyetleri Koordinasyon Kurulu'na gönderilmektedir. Ön değerlendirmeden geçen kulüp kurma taleplerinin kesin değerlendirmeleri bahar dönemi sonunda yapılmaktadır. Başvurulara bağlı olarak güz dönemi içerisinde de kesin değerlendirmeler yapılabilir. Değerlendirmeler esnasında başvuru sorumlusuna bilgi verilmektedir. Gerektiği durumlarda 5 dakikadan kısa sözlü tanıtım/sunum için başvuru ekibi birimimize ve/veya Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu Toplantısına davet edilecektir.

Kulüp olmak için gereken temel şartlar YÖ-048-YTÜ Öğrenci Kulüpleri Yönergesi’de belirtilmiştir.

Kulüp oluşturmak için dikkat edilmesi gerekenler:

• Faaliyet göstermek istediğiniz alanda aktif olan herhangi bir kulüp olmamalıdır ya da faaliyet alanı ile çakışmamalıdır
  • En az 20 adet kurucu üye gerekmektedir
  • Tüzük ve Logo hazırlanması gerekmektedir
  • Hazırlanan tüm belgeler aday akademik danışman tarafından onaylanmalıdır

Kulüp olma şartlarını sağlandığını düşünenlerin, aşağıda listelenmiş olan belgeleri hazırlayıp, gerekli kişilerce imzalandıktan sonra https://forms.gle/w5RsR5qyAkac3jTC9 adresinden bilgi girişleri ile birlikte yüklemesi ve göndermesi (submit form) gerekmektedir.
(Lütfen elden teslim veya e-posta ile gönderim yapmayınız, kulüp kurma kararı alındığında sizden güncellenmiş belgeler istenecektir)

Gerekli Belgeler:

-FR-1312 – YTÜ Kulüp Kurmak İçin Başvuru Dilekçesi (imzalı, pdf olarak)
-FR-1314 - YTÜ Kulüp Kurmak İçin Akademik Danışman Dilekçesi (imzalı, pdf olarak)
-FR-1317 – YTÜ Kulüp Kurmak için Kurucu Üye Listesi (her üye tarafından imzalı, pdf olarak)
-Kurucu üyelerin öğrenci belgeleri (disiplin durumunu gösterir olmalı) (pdf dosyası olarak)
-Kulüp/topluluk tüzüğü (Danışman imzalı, pdf olarak)
-Kulüp/topluluk logosu (pdf veya resim dosyası olarak)

(İlgili formlara web sitemizin Formlar > Diğer Formlar sayfası aracılığıyla veya kalite.yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.)

Başarılar dileriz!

Tüm Duyurular